Két hét különbséggel született egy ikerpár Texasban

2017.04.14. 20:52

Latroya Woolridge, az ikrek anyukája azt mondta, a terhessége elején minden rendben volt, aztán a 24. héten fájdalmai lettek, ezért bement a kórházba. A kislánya, Amara Woolridge alig több, mint fél kilogrammal született. 

Arthur a nővére után két héttel érkezett

Dr. David Weisoly, a kórház igazgatója az ABC 7-nek azt nyilatkozta, hogy a szülés azért is volt nehéz, mert a 24. hét az a határ, ahol kritikus, hogy a koraszülött életben marad-e. Ezért fontos volt, hogy a kisfiú születését késleltessék, ezt sikerült is elérniük, Arthur a nővére után két héttel született meg. 
Az ikrek különböző csillagjegyűek, Amara Bak, Arthur Vízöntő. Ráadásul két különböző elnökség alatt születtek, hiszen a lány még Barack Obama elnöksége alatt, a fiú pedig már Donald Trump beiktatása után jött világra. 

Az anyuka azt mondta, eleinte azt gondolta, hogy a lánya volt a bátrabb, és azt mondta, „Én, most lelépek.” Ma már úgy hiszi, hogy a fia mondta azt, hogy „Kifelé!” 
A babák az elmúlt hónapokat a kórházban töltötték, szépen gyarapodtak, így lassan készen állnak arra, hogy haza menjenek.