Életveszélyes mutatványokkal szórakoznak

Vágólapra másolva!
Esztergomi fiatalok egy félkész hotel betonelemeire másznak fel, a gerendákon egyensúlyoznak, van, aki szerint direkt akrobatikus tornamutatványokkal szórakoznak. A hotel ügyvezetője azt mondta, folyamatosan javítják a kerítést, hogy ne tudjanak bemenni a területre a tinédzserek, és már a rendőrségnek is szóltak - hangzott el a Tényekben, a TV2 hírműsorában.
Vágólapra másolva!

Egy esztergomi építési területre járnak be rendszeresen a tinédzserek:

hol egyensúlyozva mennek végig a betongerendákon,

hol pedig a lábukat lógatva ülnek.

Daróczi Gabriella, a szomszédos zeneiskola tanárnője készített fényképeket a tanterme ablakából az építkezésen veszélyes játékot játszó gyerekekről. A Tényeknek azt mondta, gyakran látja, hogy a gyerekek mindenféle akrobatikus mutatványokat végeznek az épületen:

Az önkormányzat cége egyetlen biztonsági őrrel próbálja védeni a 7000 négyzetméteres területet. A hotel ügyvezetője szerint folyamatosan javítják a kerítéseket ott, ahol kiszakították.

Gimesi Sándor, a Mária Valéria Business Hotel ügyvezetője a Tényeknek azt mondta:

A polgárőrök is figyelnek a területre, rendszeresen járőröznek errefelé, de elkapni még senkit nem tudtak.

A hotel ügyvezetője azt mondta a Tényeknek, hogy már tettek bejelentést a rendőrségen, de a rendőrség a Tényeknek azt mondta, egy internetes közösségi oldalon keresztül értesültek az esetről, és bejelentés senkitől nem érkezett.