Helyreáll a közlekedés a Keletiben

ÉPÜLET épületrész FOTÓ FOTÓTÉMA Keleti pályaudvar KÖZLEKEDÉSI ESZKÖZ KÖZLEKEDÉSI LÉTESÍTMÉNY személykocsi tükröződés vonat
Budapest, 2015. március 18. Az Osztrák Vasúttársaságtól (ÖBB) vásárolt vasúti személykocsik a Keleti pályaudvaron 2015. március 18-án. A MÁV-Start 55, 140 kilométeres sebességre képes vasúti személykocsit vásárolt az ÖBB-től miután az áttért 160-200 kilométeres óránkénti sebességre. MTI Fotó: Illyés Tibor
Vágólapra másolva!
Megjavították a biztosítóberendezéseket a Keleti-pályaudvaron, így késő délutánra helyreállhat a menetrendszerű közlekedés Budapest-Újszász-Szolnok-Lőkösháza és a Budapest-Hatvan-Miskolc vonalon - közölte a Mávinform.
Vágólapra másolva!

16 óra után a Kőbánya felső-Sülysáp és a Kőbánya felső-Gödöllő között közlekedő vonatok újra járnak. A Budapest-Keleti pályaudvar és Szolnok között a zónázó vonatok azonban továbbra is minden állomáson és megállóhelyen megállnak.

Forrás: MTI/Illyés Tibor

Meghibásodott a Keleti pályaudvar biztosítóberendezése

A Mávinform délelőtt tudatta, hogy meghibásodott a biztosítóberendezés a Keleti pályaudvaron, emiatt az ilyenkor érvényes biztonsági előírásoknak megfelelően lassabban közlekedtek a vonatok a pályaudvar területén, illetve hosszabb menetidővel közlekedtek a Szolnok és Miskolc felé tartó szerelvények, és nem jártak a gödöllői és a sülysápi vonatok.