70 éves képviselőnőt fenyegetett nemi erőszakkal az MSZP elnökhelyettese

Egyértelmű üzenetet küldött az MSZP józsefvárosi elnökhelyettese
Vágólapra másolva!
A hétvégi józsefvárosi önkormányzati képviselő-választáson alulmaradt baloldali jelölt, Dopeman politikai harcostársa, Camara Bereczki Ferenc Miklós, az MSZP kerületi elnökhelyettese azt üzente a győztes fideszes politikusnak, aki történetesen egy 70 éves nő: meg*asz***! 
Vágólapra másolva!

A jelek szerint képtelen elviselni a választási vereséget Pityinger László, vagyis Dopeman és csapata. Ordenáré bosszút sikerült kitalálniuk. Az MSZP józsefvárosi elnökhelyettese, Camara Bereczki Ferenc Miklós minden emberi érzést felrúgva a meg*asz***! című dallal üzent a Pityinger Lászlót legyőző, amúgy nem mellékesen 70 éves családanyának, Sántha Péternének – írta a Ripost.

Egyértelmű üzenetet küldött az MSZP józsefvárosi elnökhelyettese Forrás: Ripost

A magyar-bissau-guineai kettős állampolgárságú szocialista politikus így látta jónak kifejezni mélységes elkeseredését a fideszes győzelem miatt. A kérdés ezek után az, hogy elhatárolódik-e a kijelentéstől az MSZP?

Visszatérő elem Bissau-Guinea

Érdekesség, hogy Simon Gáborról, az MSZP volt elnökhelyetteséről a 2014-es választási kampányban nemcsak az derült ki, hogy egy osztrák számlán 2008-ban és 2009-ben 240 millió forintnyi devizát halmozott fel, amit a vagyonnyilatkozatában nem tüntetett fel, hanem

egy bissau-guineai hamis útlevéllel itthon is számlát nyittatott

a MagNet Bankban, és azon is 75 millió forintnyi devizát helyezett el.