Legénybúcsúról tűnt el egy férfi Budapesten

Sam Clancy
eltűnt
legénybúcsú
Vágólapra másolva!
Egy 22 fős társasággal pénteken érkezett Budapestre a 24 éves Sam Clancy, akit néhány órával a városba érkezése után láttak utoljára. A telefonja ki van kapcsolva, azóta semmit nem tudni róla. 
Vágólapra másolva!

A brit Sam Clancy pénteken érkezett Budapestre. Egyelőre annyit tudni, hogy egy 22 fős társasággal jött egy teljes hétvégére legénybúcsút tartani. Azonban néhány órával az érkezés után

levált a társaságról, és eltűnt.

A Police.hu információi szerint a VII. kerületben, egy brit portál szerint pedig egész pontosan az ötödik kerületi Morrisons 2 nevű szórakozóhely környékén látták utoljára. Állítólag taxival ment el onnan, de azóta semmit nem tudni róla. Az biztos, hogy útlevél nem volt nála aznap este, csak a pénztárcája és mobiltelefonja, amin viszont

napok óta nem tudják elérni, csak a hangpostája jelentkezik.

Sam Clancy, az eltűnt férfi Forrás: Police.hu

A társaság nagy része már – ahogy tervezték – hétfőn hazautazott, de többen Budapesten maradtak, hogy segítsék a nyomozást. Sőt, Clancy apja és menyasszonya nemsokára megérkezik Budapestre, hogy mindent megtegyenek azért, hogy előkerüljön a családtagjuk.

A Manchester Evening Newsnak a 24 éves férfi anyja elmondta, hogy egyáltalán nem vall a fiára, hogy így eltűnjön, hacsak nincs valami komolyabb baja. Azt mondta, soha nem volt még olyan, hogy napokig ne jelentkezett volna. Egyébként a nő szerint a magyar rendőrség nem túl segítőkész, és azt is elmondta, hogy az ottani rendőrség már kapcsolatba is lépett a magyar hatóságokkal.