Globális támogatók a Brain Bar Budapest mögött

Fürjes Balázs, az egyes kiemelt jelentőségű budapesti beruházásokért felelős kormánybiztos tart tajékoztatót a Brain Bar résztevevőinek Budapest 2024-es olimpiai pályázatáról a Fővám téri metrómegállón 2016 június 3-án Fürjes Balázs, az egyes kiemelt jele
Fürjes Balázs, az egyes kiemelt jelentőségű budapesti beruházásokért felelős kormánybiztos tart tajékoztatót a Brain Bar résztevevőinek Budapest 2024-es olimpiai pályázatáról a Fővám téri metrómegállón 2016 június 3-án
Vágólapra másolva!
Újabb elismert piaci szereplők csatlakoztak Európa legnagyobb jövőfesztiválja, a Brain Bar Budapest támogatóihoz.
Vágólapra másolva!

A jövő üzleti, kulturális és társadalmi kérdéseit középpontba helyező Brain Bar Budapestnek egyre több stratégiai partnere van.A Telekom, a Google és a BMW Group eddig is szerepelt az esemény szponzorai között, idén pedig tovább növelték elkötelezettségüket. A világ egyik vezető szakmai szolgáltató társasága, a KPMG közben már globális szintre emelte támogatását,

így a budapesti fesztivál a vállalat nemzetközi naptárában is kiemelt helyet kap.

A stratégiai partnerek a fesztivál sokszínűségéhez is hozzájárulnak: az esemény alkalmából nemzetközileg elismert, jelentős eredményeket elért előadókat hoznak Budapestre.

  • Raimund Schmolze-Krahn: A Deutsche Telekom új termékötleteket fejlesztő egysége, a Creation Center alapítója.
  • Greg Corrado: A Google tudományos vezetője és a Google Brain Project társalapítója. A mesterséges intelligencia, a számítógépes idegtudomány és a gépi tanulás szakértője.
  • Larissa Huisgen: A BMW Group globális piackutatásért felelős vezetője. Szakterülete a mobilitás jövőjét érintő kutatások.
  • Lord Michael Hastings: A KPMG vállalati felelősségvállalásért felelős globális vezetője. Az ENSZ Fenntartható Fejlődési Céljai megvalósításának egyik vezetőjeként segíti a jövő generációinak szerepvállalását. A University of Kent tiszteletbeli polgári jogi doktorátusával díjazták a KPMG-nél és a BBC-nél, illetve az üzleti felelősségvállalás területén végzett munkájáért.

A Brain Bar Budapestet június 1-3. között rendezik a belvárosi Erzsébet téren. A program megtekintésére és jegyvásárlásra a fesztivál hivatalos oldalán van lehetőség, a bérletek mellett már a napijegyek és csoportos kedvezmény is elérhető.