A szigetszentmiklósi asszony és a gyilkosa együtt érkezett a tetthelyre. Kiderült, hogy pontosan mi történt az áldozattal. Megverték, megszurkálták és elföldelték. Még élt, amikor a földbe került.

Itt találták meg a szigetszentmiklósi asszonytForrás: police

A gyanú szerint egy 48 éves solymári férfi április végén üzleti megbeszélés ürügyén találkozót beszélt meg egy szigetszentmiklósi asszonnyal. Autóba ültek, és Újlengyel külterületére indultak, ahol egy elhagyatott helyen kiszálltak. Ekkor támadt rá a férfi az asszonyra. 

Megütötte, majd összevissza szurkálta, aztán még élve eltemette, és a sorsára hagyta. 

A szigetszentmiklósi nő ott, a földben halt meg. Az asszonyt sokáig eltűntként keresték, a holttestére csak öt napja találtak rá. 

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói órákon belül elfogták azt férfit, akit most előre kitervelten, különös kegyetlenséggel elkövetett gyilkossággal gyanúsítottak meg. 

A nyomozás kezdetén okkal lehet tartani attól, hogy a férfi szabadon védekezve tanúkkal összebeszélve, őket befolyásolva veszélyeztetné a nyomozás sikerét. Annak a veszélye is fennáll, hogy a bűncselekmény kimagasló tárgyi súlya folytán szabadlábon hagyva megszökne"  – írta a Pest Megyei Főügyészség, amely emiatt kezdeményezte a férfi előzetes letartóztatását

Együtt érkezett a tetthelyre a gyilkos és áldozatForrás: police