Korán örült Juhász, mégis dolgozott a bűnöző Portiknak

2017.05.16. 16:22

Idő előtt örült Juhász Péter, amikor azzal hencegett, hogy tucatnyi pert nyert meg a Tv2-vel szemben. Egy múlt heti ítélet ugyanis jogerősen kimondta, hogy a csatorna jogosan állította, hogy az Együtt elnöke Portik Tamásnak dolgozik, az ő embere és hogy rendszeresen összejátszott az elítélt bűnözővel.

Május 11-én, vagyis múlt hét csütörtökön a Fővárosi Ítélőtábla jogerősen is kimondta, hogy jogosan állítható Juhász Péterről, hogy Portik Tamásnak dolgozik. Az Együtt elnöke és a maffiózó viszonyáról a bíróság azt is megállapította, hogy

  • Juhász Péter régóta tesz szívességeket Portik Tamásnak,
  • Juhász Péternek Portik Tamás feladatokat ad
  • Juhász Péter Portik Tamás volt testőrével akarta szétverni az 1956-s forradalom hatvanadik évfordulójára szervezett megemlékezést,
  • Juhász Péter Portik Tamás embere,
  • és hogy Juhász Péter Portik Tamással rendszeresen összejátszik,
Juhász Péter munka közbenFotó: Mudra László - Origo

Mindez tehát azt jelenti, hogy Juhász Péter korán örült, amikor azt híresztelte, hogy több pert is megnyert a TV2-vel szemben.

Ráadásul az Együtt elnökéről ezentúl bármikor közölhetőek a fenti kijelentések.

Juhász korábban, az első fokú ítélet után még nyeregben érezte magát, akkor ugyanis nyert ezekben a pontokban. "Ma kimondta a bíróság, hogy a TV2 hazudott, mind az a bűnöző, aki a TV2-nél nyilatkozott, mind az, aki bármi mást állít bármilyen más üggyel kapcsolatban. Most 12 darab pert buktak el."

A Facebook-on megosztott hírhez hozzátette, hogy "a Fidesz médiája ma már semmi mást nem csinál, mint hazudik. A putyini propagandát csúcsra járatva gyakorlatilag semmi mást nem tesz, mint álhíreket gyárt, álhíreket generál ellenzéki politikusokról. Így történt ez velem is."

Csakhogy azóta 180 fokos fordulat állt be az ügyben, erről viszont elfelejtett beszámolni az Együtt elnöke. Vagyis, hogy amikor korábban arról fecsegett a facebook-on, hogy sajtófigyelést végzett Portiknak - vagyis egy köztörvényes bűnözőnek volt a sajtósa - , akkor ezzel egyértelműen kiderült, hogy ő a bűnözőnek dolgozik.