Rogán Antal fórumán cirkuszolt a bűnöző Portik embere, Juhász Péter

március 15. 2017 Juhász Péter
Vágólapra másolva!
Éppen ma írt az Origo arról, hogy jogerősen pert vesztett Juhász, nyugodtan lehet róla állítani, amit eddig is mindenki tudott: ő, az Együtt elnöke a jogerősen elítélt bűnözőnek, Portik Tamásnak dolgozott. Este pedig Juhász akcióba lépett, és elment Rogán Antal pesti fórumára, ahol végig azt ígérgette nézőinek, hogy botrányra készül, de aztán valahogy mégsem mert lényegében semmit csinálni.
Vágólapra másolva!

Juhász Péter elég könnyen bejutott a terembe, akcióját a facebook-on közvetítette. Néhány százan nézték produkcióját az interneten. Mindenesetre baloldali internetes oldalak gyorsan beszámoltak az akcióról, igaz, ettől még nem lett több nézője. Juhász kommentálta a fórumot kedves nézőinek, a zsúfolásig telt terem utolsó sorában állt, és többször arról beszélt, hogy most már nem bírja, mindjárt közbeszól, végül egy kivételesen éles politikai pillanatot ragadott meg, hogy kiabálni kezdjen és a terem végéből a miniszter felé üvöltsön. Rogán ugyanis – feltehetően észrevette a videózó Juhászt a teremben – arról beszélt, hogy Juhász a családját is bántotta. Erre Juhász üvöltözni kezdett, hogy ez nem igaz. Majd elhallgatott, és egyszerűen kivonult a teremből. Közben egy asszonnyal vitatkozni kezdett. Azt nem lehet azt állítani, hogy éles szóváltás volt, mind a ketten kedélyesen beszéltek a másikhoz, éppen ezért volt feltűnő, hogy Juhász – számára láthatóan természetes módon – trágárul fejezte ki magát.

Juhász Péter március 15-én is botrányt okozott Fotó: Mudra László - Origo

Ezután az utcán a kocsijához ment, elővett egy megafont, közel ment az ablakhoz, ahol Rogán Antal a fórumát tartotta, kiabálni kezdett és elsősorban arról értekezett, hogy a kormány külpolitikájával nem ért egyet. Majd mint aki jól végezte a dolgát, befejezte a műsorát.

A teremben egyébként feltehetően nem sokan hallották Juhász kiabálását. Az azért látszott, Juhász mindent úgy csinált, hogy – facebook-közönsége szórakoztatásán túl – különösebb vita nélkül megússza bohóckodását. Ennyi sikerült is.