Németh Szilárd: Van veszítenivalója a magyaroknak

Fidesz Migrációs fórum Németh Szilárd  Fidesz országgyűlési képviselő   „rezsicsökkentésért” felelős képviselő tart fórum Újpest  migrációs válság migráció
Németh Szilárd a Fidesz országgyűlési képviselője, a Fidesz „rezsicsökkentésért” felelős képviselője tart fórumot Újpesten a migrációs válságról. 2016.09.16.
Vágólapra másolva!
Egy rossz választási döntés személyes vereséget, veszteséget is jelent - minderről Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke beszélt a Blogstarnak adott interjújában.
Vágólapra másolva!

2001-2002-ben elkövettük azt a hibát, hogy nem érveltünk a szocik hazugságai ellen, ma viszont bemutatjuk ezeket – szögezi le Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke a Blogstarnak adott interjújában. Utal arra is, ha a jövőben Brüsszel döntene a nemzeti hatáskörbe tartozó adó-, bér- és foglalkoztatáspolitikáról, akkor nagy baj lenne. A kormány azonban ezt nem engedi. A képviselőt nem zavarja, ha kifigurázzák és a párt öklének nevezik. Továbbra is konfliktust vállaló, szókimondó ember marad, noha ezt sokan nem szeretik.

Németh Szilárd: Van mit veszíteni 2018-ban Fotó: Marton Szilvia - Origo

Németh Szilárd arról is beszélt, hogy tízmillió ember nagyon sokat áldozott azért, hogy Magyarország helyre kerüljön. Most minden mutató azt jelzi, alapvetően jó irányba mennek a dolgok - tette hozzá. "A költségvetésünk pozitív üzenet is egyben: az emberek életéről szól, a magyarok érdekeit szolgálja a jövő évi büdzsé. Egy rossz választási döntés személyes vereséget, veszteséget is jelent. Van veszítenivalója a magyaroknak."

A teljes interjút itt olvashatják.