Nyolc perc alatt kapták el a rablót

2017.05.24. 10:20

A siófoki rendőrök 8 perc alatt elfogták, majd kihallgatták és őrizetbe vették azt a férfit, aki kirabolt egy belvárosi üzletet - olvasható a police.hu oldalán.

Megverte és megkötözte az eladót

Siófokon, tegnap 17 óra körül egy férfi bement egy üzletbe és az eladótól követelte a bevételt. Megverte és megkötözte őt, majd nagyobb mennyiségű készpénzzel távozott. A bejelentést követően a helyszínre érkezett Kiss Sándor rendőr zászlós és Szabó Diána rendőr tanuló, akik a földön, megkötözve fekvő eladónak segítséget nyújtottak és orvost hívtak hozzá. Miután kiderült, hogy az áldozat sérülései nyolc napon túl gyógyulóak, mentővel kórházba szállították.

8 perc alatt elfogkák a rablót

Eközben Laczkó Tamás rendőr főtörzsőrmester és Szucsáki Áron rendőr főtörzsőrmester a megadott személyleírás alapján elkezdték a rabló felkutatását. A bejelentéstől számított 8. percben egy közeli utcában elfogták és előállítottak a férfit.A rendőrök az üzletből ellopott készpénzt hiánytalanul megtalálták a férfinél, amit le is foglaltak.

Forrás: police.hu

A nyomozók a férfit őrizetbe vették és rablás megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, továbbá indítványozták az előzetes letartóztatását.