Több éven keresztül erőszakolta lányait

2017.05.24. 10:15

Visszaeső szexuális bűnöző az a férfi, aki négy saját lányát éveken keresztül zaklatta Szegiben. Az esetre úgy derült fény, hogy az egyik lány terhes lett. Az erőszakról a férfi felesége is tudott, a nő sétálni vitte a többi gyereket, amíg a férje megerőszakolta valamelyik lányát.

Teherbe esett az apjától

Az erőszakra akkor derült fény, amikor az egyik lány terhes lett az apjától. Az ügy tárgyalására az újságírók nem mehettek be, mert a gyerekek is ott voltak. Az ügyészség nevelése és felügyelete alatt álló, 12. életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett szexuális erőszak bűntettével és kiskorú veszélyeztetésével vádolja a férfit – közölte Horváth Dóra, a Miskolci Törvényszék szóvivője. 

Korábban 8 évet ült első lánya megerőszakolásáért 

A Tények riportere úgy értesült, hogy az erőszakoskodó felesége is tudott a fajtalanságról.  A nő általában félrehívta vagy sétálni vitte a többi gyereket, amíg a férje megerőszakolta a lányát. A falubeliek a megdöbbentő eset miatt gúnynevet is ragasztottak a szexuális ragadozóra. Azt mondják korábban is elítélték már hasonló ügyekért. 
Amióta az első kislányát megerőszakolta, Juliskának becézzük az illetőt. Akkor ő kapott nyolc évet. Azt le is ülte”  – mondta egy helyi férfi a Tények riporterének. A férfi azt is elmondta, hogy 

összesen hét kislánya született a házaspárnak. 

Az összes lányát meg akarta erőszakolni

A gyerekeket kiemelték a családból, a szabadlábon védekező feleség sem ment vissza egykori otthonukba. Akik ismerik a férfit, azt mondják, nem csak fajtalankodott a gyerekeivel. 
Amikor kiszabadult, megejtette a másikat és a következőt is, azt mondta, hogy lassan mind sorra kerül. De szerintem terrorizálta az anyósát is és a feleségét is” – mondta egy helyi férfi. 

A Bors szerint nem csak szexuális bűncselekmények miatt állt már bíróság előtt a lányaival fajtalankodó apa. 2007-ben súlyos autóbalesetet is okozott, akkor másfél évet kapott.