Megverte és kirabolta az idős nőket

Vágólapra másolva!
Egy nap alatt két nőt is vert meg és kirabolt a férfi. Még aznap elkapták a rendőrök a rablót - olvasható a police.hu oldalán.
Vágólapra másolva!

Idős nőket vert meg és rabolt ki a férfi

Tegnap reggel bejelentés érkezett a rendőrségre, hogy egy ferencvárosi társasház lépcsőházában egy magatehetetlen nőt találtak a lakók a földön fekve. A helyszínre kiérkező rendőrök kiderítették, hogy nem sokkal korábban egy férfi beakart jutni a lépcsőházba.

Az idős nő amint kinyitotta az kaput a férfi rögtön leütötte.

A nő összeesett és súlyosan megsérült. A féri kitépte a magatehetetlen nő kezéből a táskáját, amit az áldozata felett átnézett majd a pólója alá rejtette és nyugodtan kisétált a lépcsőházból. Később kiderült, hogy az idős nő sérülései nyolc napon túl gyógyulóak.

A rendőrök a beszerzett információk alapján azonosították az elkövetőt, akit

még aznap délután ferencvárosi otthonának padlásán elfogtak,

majd előállították a kerületi kapitányságra.

A nyomozók kiderítették, hogy a férfi gyanúsítható egy másik rablással is. Még aznap 13 órakor egy pesterzsébeti buszmegállóban megtámadott egy nőt.

Ököllel arcon ütötte áldozatát, majd nyakláncát letépve elmenekült helyszínről.

A rendőrség nyomozói rablás és súlyos testi sértés megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki a 33 éves férfit, akinek őrizetbe vételét követően kezdeményezték előzetes letartóztatásának indítványozását.