Kósa: Mennyit kap Botka a határkerítés lebontásáért?

2017.06.03. 11:40

Mennyi pénzt és milyen politikai támogatást remél az MSZP miniszterelnök-jelöltje azért, hogy lebontsa a határkerítést? - ezt kérdezte Kósa Lajos, a Fidesz frakcióvezetője szombati debreceni sajtótájékoztatóján.

A politikus úgy vélekedett, Botka László nyilatkozatai azt mutatják, hogy a miniszterelnök-jelölt veszélyes Magyarország biztonságára.Kósa Lajos közölte: Magyarország migrációs politikájával és azzal, hogy szükség van a kerítésre, a választók döntő többsége egyetért, még a szocialisták szavazóinak jelentős része is.

Ezzel szemben Brüsszel Soros Györgynek azt a tervét akarja megvalósítani, amelynek értelmében évente egymillió migránst kell beengedni Európába, és őket a kötelező kvóta alapján osztanák el a tagországok között – mondta Kósa Lajos.

Botka László, Szeged polgármestere, az MSZP miniszterelnök-jelöltje beszédet mond pártja majálisán a Városligetben 2017. május 1-jén.Forrás: MTI/Mohai Balázs

Soros György a migráció támogatására az embercsempészek szervezett alvilágával összeérő maffiaszerű hálózatot működtet Magyarországon

és más európai országokban - jelentette ki a Fidesz frakcióvezetője, és hozzátette: a csempészek tevékenységét a milliárdos által támogatott civil szervezetek segítik.
"Soros tervének megvalósítása érdekében, a brüsszeli migrációs politika érvényre juttatására és a kerítés lebontására vajon mennyi pénzt és milyen politikai támogatást kap Botka László? Mennyit ér meg az MSZP miniszterelnök-jelöltjének, hogy veszélyezteti Magyarország és a magyar emberek biztonságát?" - kérdezte Kósa Lajos.