Vágólapra másolva!
Ha érdekességet lát, fényképezze le, és küldje el az Origo Facebook-oldalára, vagy ha egy hírt érdekesnek tart, küldje el a [email protected] címre.
Vágólapra másolva!

Pénteken sok napsütésre számíthatunk, csak kevés gomolyfelhő lesz az égen - írja a Köpönyeg.hu. Csapadék nem fordul elő.

Reggel 10, délután 26 fok körüli értékeket mutathatnak a hőmérők.

Szombaton északnyugat felől megnövekszik a felhőzet, de csak elvétve alakul ki zápor. Az ÉNy-i szél többfelé megerősödik. Délután 22-27 fok valószínű.

Vasárnap változóan felhős időre van kilátás, egy-egy záporral. Élénk marad az ÉNy-i légmozgás. 24-25 fok körül alakul a maximum.

Ha lemaradt volna a tegnapról

Boldog névnapot!

Június 9. az év 160. napja a Gergely-naptár szerint. Az évből még 205 nap van hátra.

Ma a Félixeket köszöntjük.

A Félix latin eredetű férfinév. Jelentése: boldog, szerencsés.

Távkapcsoló

Pénteken 21:55-kor, az Ezek megőrültek! után kezdődik a Blöff a TV2-n. Aki otthon marad este, a Viasat3-on nézheti a Két pasi meg egy kicsi pár részét, illetve az Elrabolva című filmet. A fiatal nézőknek érdemes a Duna TV elé ülni, mert szombat este újabb résszel jön az Egynyári kaland, de választhatják a TV2-n az Így neveld a sárkányodat vagy az RTL Klubon a Hazárd megye lordjai-t is. Vasárnap is több film közül lehet válogatni: a Dirty Dancing és a Csak szexre kellesz lesz a TV2-n, az RTL Klubon pedig a Demóna és a Vissza a jelenbe lesz látható.

Heti mozipremierek

  • A múmia
  • A kertész titka
  • Romazuri
  • Jupiter holdja
  • Porto 35mm
  • Az óra