Pénztárgéppel együtt lopták el a bevételt

Állampolgári bejelentés érkezett a rendőrségre 2017. június 6-án 0 óra 10 perckor arról, hogy egy dunapataji szórakozóhely raktárába feltehetően betörtek. A helyszínre néhány perc alatt kiérkező rendőrök a felfeszített ajtajú helyiségben tetten értek két
Állampolgári bejelentés érkezett a rendőrségre 2017. június 6-án 0 óra 10 perckor arról, hogy egy dunapataji szórakozóhely raktárába feltehetően betörtek. A helyszínre néhány perc alatt kiérkező rendőrök a felfeszített ajtajú helyiségben tetten értek két férfit. A 35 éves K. Zoltán és a 18 éves Sz. Gusztáv a raktárból szeszes italokat, pénztárgépet, pénztárkazettát és egy televíziót akart magával vinni, összesen 1.000.000 forint értékben. A rendőrök a környező utcák átvizsgálása során ellenőriztek egy személygépkocsit és az abban tartózkodó 3 főt – két férfit és egy nőt –, akikkel szemben felmerült a gyanú, hogy elfogott társaikat várják.
Vágólapra másolva!
Egy dunapataji szórakozóhely raktárába tört be egy 35, és egy 18 éves férfi. Alkoholos italokat, a pénztárgépet, pénztárkazettát, és egy televizíót próbáltak ellopni: összesen 1 millió forint értékben.
Vágólapra másolva!
Pénztárgépet akartak elvinni a tolvajok Forrás: police.hu

A tervük azonban meghíúsult: egy bejelentés alapján a rendőrök néhány percen belül odamentek és tetten érték a tolvajokat. A rendőrök átvizsgálták a környék utcáit is, valamint az ott parkoló autókat. Az egyikben két férfi és egy nő volt - felmerült a gyanú, hogy ők is részesei a bűntettnek, és a társaikra várnak. Mindenkit előállították a kalocsai rendőrkapitányságon.

Nem első alkalommal törtek be a dunapataji szórakozóhelyre.

Korábban pénzt, egy keverőpultot, egy pénztárgépet, valamint alkoholos italokat vittek el. A betörőt, 15 éves fiút június 7-én 9 órakor Hajóson fogták el a rendőrök.

1.000.000. Ft értékben raboltak volna a tettesek Forrás: police.hu

Az ötfős társaság tagjait – őrizetbe vételük mellett – lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók és előzetes letartóztatásukat indítványozták a nyomozók. A fiatalkorú az eljárás további szakaszában szabadlábon védekezik.