Zorán és Kiss Ádám is belekóstol a Tokajiba

2017.06.08. 11:58

E hétvégén kiderül, mennyi kincset kínál még a furmint mellett a Tokaj-hegyaljai borvidék egyik büszkesége, Mád. A 2017-es Jó éjszakát! Mád című eseménysorozat programjai szemet, szájat és fület gyönyörködtetőnek ígérkeznek.

A méltán híres Tokaji borvidék egyik gyöngyszeme, a festői Mád egyedülálló kikapcsolódást kínál a borok, a gasztronómia és a zene iránt érdeklődőknek. A furmint évében június 9-10-én kerül megrendezésre a negyedik Jó éjszakát! Mád elnevezésű élménydömping. Egyetlen este leforgása alatt 25 helyszínen 55 programból választhatnak az érdeklődők. A sokszínű rendezvénynek a település borpincéi, valamint kulturális látnivalói adnak otthont.

Minőség minden területen

Ezen a különleges estén a borok, a gasztronómia és a zene segítségével tárulnak fel Mád kulturális és történelmi hagyományai, így teremtve különleges élményt a látogatók számára. A finom nedűk és ételek kóstolása közepette többek között Zorán, Sebestyén Márta, a Roy és Ádám Trió, Rakonczai Imre, Pély Barna, vagy Szeder muzsikáját élvezhetjük. Nevetőizmainkat Kiss Ádám, Badár Sándor és Sándor György poénjain edzhetjük.

A pincék késő estig fogadnak vendégeket, az éttermek helyi alapanyagokból készített Jó éjszakát menüvel készülnek. Az érdeklődők külön borkóstoló és akár holdfényes dűlőtúra keretében merülhetnek el Mád bor- és gasztrokultúrájában. A szervezők a gyermekekre is gondoltak, számukra is készülnek programokkal.

Összefogás a kiváló magyar termékek népszerűsítéséért

A helyi ízek mellett más, kiváló hazai termékeket is megismerhetnek a Mádra látogatók: ízelítőt kaphatnak abból, hogy mit jelent és miben más a szeretettel, alázattal és kemény munkával előállított kiváló minőségű hazai termék és szolgáltatás. Emellett megtapasztalhatják a vidéki élet szépségeit, ahol a friss tejből készült sajt, egy pohár jó furmint vagy az acélos búzából készült liszt és kenyér állandó szereplői a mindennapoknak. A rendezvényt szervező Mádért Kulturális Nonprofit Kft. nem csak ezen az estén törekszik felhívni a figyelmet az itthon előállított kiváló termékekre és azok készítőire. Az Agárdi Farm Kft.-vel közösen indított kezdeményezésük a Minőségi Magyar Termékek népszerűsítését célozza.

A rendezvényen – melynek kiemelt médiapartnere a seniorplus.hu – várják mindazokat, akik szívesen ismerkednek a kiváló hazai borokkal, gasztronómiával és szeretnének részt venni egy különleges eseményen. A Jó éjszakát Mád! 2017-es programfüzetének elektronikus változatát az alábbi linken tekintheti meg.

További információ: www.facebook.com/joejszakat