48 alkalommal műtötték, volt, ahonnan elküldték

Vágólapra másolva!
Eddig 48-szor kellett megműteni azt a kondorosi férfit, aki szinte már az egész országot bejárta már súlyos Chrohn-betegsége miatt. Perecz József legelőször Pécsett járt, ott végezték el rajta az első 40 operációt, itt a katétertől fertőzést kapott, mégis hazaengedték. Majd jött Budapest, itt sikerült a műtét, de további kezelésre szorult, ekkor elment Szegedre. Itt az orvosok, állítja, nem is foglalkoztak vele, most abban reménykedik, hogy talán Békéscsabán enyhíteni tudnak a fájdalmán.
Vágólapra másolva!

A kondorosi férfi azt mondta a Tényeknek, hogy Magyarország majdnem összes kórházában járt már annak reményében, hogy enyhíteni tudjanak a fájdalmán

Az első 40 műtétjét Pécsen végezték, ahol a katétertől fertőzést kapott.

Ezt követően eljött Budapestre, ahol annak ellenére, hogy sikerült az operáció további kezelésekre szorult. Végül elment Szegedre, ahol, azt mondja, nem foglalkoztak vele. A következő állomása a szenvedő férfinek Békéscsaba, ahol már talán enyhíteni tudnak a fájdalmán. Ott egy ápoló ismerőse segített neki.

A vastagbele jelenleg 6 cm-re ki van tágulva, alig tud így dolgozni.

Fizikai munkát végez, ha valami nehezet kell megemelnie, a teher miatt vékonyodik a hasfala.

Perecz József már tíz éve szenved a Chrone-betegségtől, ami a bélrendszer nyálkahártyájának gyulladásos, hasmenéssel és fájdalommal járó betegsége, és súlyos esetben halálhoz is vezethet.

A TV2 kereste az érintett kórházakat, egyedül a szegedi válaszolt, de ők is csak annyit, hogy érdemben nem tudnak válaszolni a kérdéseikre.