Hason fekve találtak rá a fa tövében a rendőrök

Vágólapra másolva!
Éjszakai hajsza volt a Balatonnál. Egy 22 éves férfi macska-egér játékot játszott egy csapat járőrrel a 7-es úton. Majd elbújt egy gyümölcsfa tövében. 
Vágólapra másolva!

A rendőrség ellenőrizni akarta az autót, ami a rendőri jelzés ellenére tovább hajtott. A járőrök azonnal utána eredtek, fényjelzéssel és még hangszóróval is felszólították a sofőrt, hogy álljon meg, de az egyre gyorsabban hajtott tovább. Zamárdiból Siófok irányába menekült a férfi.

Több rendőri egység is megpróbálta elkapni a férfit, de a szolgálati autókat kikerülte. A sofőr egy siófoki benzinkútra hajtott, amit szabálytalanul került meg,

majd forgalommal szemben haladt kútfejeket kerülgetve.

Végül ismét Zamárdi irányába hajtott tovább. Siófok külterületén járt, amikor földútra hajtott és egy bekerített gyümölcsösnél megállt.

Zsákutcában találta magát, így kénytelen volt kiugrani a kocsiból és átmászni a szögesdrótos kerítésen. A férfi elfutott a fás-bokros területre, ahol elbújt egy gyümölcsfa tövében. A rendőrök megtalálták a 22 éves férfit, aki

a fűben hason fekve próbált láthatatlan lenni a rendőrök szemében.

A 22 éves férfi azért menekült el a rendőrök elől, mert amellett, hogy nincs jogosítványa a teherautóra, részegen vezette az ismerőse kocsiját, aki nem is tudott arról, hogy kölcsön vette azt.

Végül a rendőrség az autó önkényes elvétele miatt indított a férfi ellen büntetőeljárást.