Vágólapra másolva!
Ha érdekességet lát, fényképezze le, és küldje el az Origo Facebook-oldalára, vagy ha egy hírt érdekesnek tart, küldje el a [email protected] címre.
Vágólapra másolva!

Kedden napos idő lesz, délnyugaton átmeneti felhősödéssel és egy-egy záporral - írja a Köpönyeg.hu. A met.hu előrejelzése szerint akár

8,1-es, extrém erős UV-B sugárzás is lehet ma.

Ha tehetik, akkor napközben, 11 és 15 óra között kerüljék a napozást. Vállat takaró póló, kalap és fényvédő krém használata mindenképpen javasolt. Normál bőrtípusnál már 10 perc napon tartózkodás esetén is le lehet égni. Az ÉNy-i szél megerősödik. A csúcshőmérséklet 26 fok körül alakul.

Szerdán változóan felhős idő valószínű, elvétve záporokkal. Az ÉNy-i szél továbbra is erős lesz. 23 és 28 fok közé mérséklődik a meleg.

Csütörtökön a többórás napsütés mellett kevés felhő jelenik meg az égen, kicsi az esély a csapadékra. Kissé ismét erősödik a nappali felmelegedés: 24 és 29 fok közötti értékeket mérhetünk délután.

Pénteken eleinte változóan, délután erősen gomolyfelhős lesz az ég. Délutántól egyre többfelé fordulhat elő zápor, zivatar. Estétől megerősödik az ÉNy-i szél. 25-30 fok várható délután.

Hétvégén a jelenlegi számítások szerint szeles, változóan felhős idő lehet. Szombaton van esély záporokra. 22-26 fok köré csökkenhet a hőmérséklet.

Ha lemaradt volna a tegnapról

Boldog névnapot!

Június 13. az év 164. napja a Gergely-naptár szerint. Az évből még 201 nap van hátra.

Ma az Anetteket és Antalokat köszöntjük.

Az Anetta az Anna olasz, német és holland becenevéből ered.

Az Antal latin eredetű férfinév. A név a római Antonius nemzetségnévből származik, amelynek eredeti jelentése ismeretlen. Női párja az Antónia.

Távkapcsoló

Ha Eva Longoriával szeretné tölteni az estét, a TV2-re kapcsoljon, új résszel jön a Született szobalányok és a Telenovella is. Az RTL Klubon folytatódik a Castle, a Duna Worldön a L'art pour l'art társulat Julius Caesar és a többiek című műsorát csíphetjük el 20 órától, az Ozone ugyanekkor a Baltikumot mutatja be madártávlatból.

Heti mozipremierek

  • Verdák 3
  • Csajok hajnalig
  • Határidős esküvő
  • Volt egyszer egy Venice
  • Out