Vágólapra másolva!
Ha érdekességet lát, fényképezze le, és küldje el az Origo Facebook-oldalára, vagy ha egy hírt érdekesnek tart, küldje el a [email protected] címre.
Vágólapra másolva!

Csütörtökön túlnyomóan napos időre van kilátás, csak késő estétől növekedhet meg a gomolyfelhőzet - írja a Köpönyeg.hu.

Reggel 13, délután 27 fok körüli értékeket mérhetünk.

Pénteken erősen megnövekszik a felhőzet, és többfelé valószínű zápor, zivatar. Délutántól sokfelé megerősödik, néhol viharossá fokozódik az ÉNy-i szél. 25 fok körüli maximumokat mérhetünk.

Szombaton a sok napsütés mellett felhőátvonulások lesznek, futó záporokkal. A kezdetben még viharos szél estére mérséklődik. Felfrissül a levegő: 22 fok körül alakul a csúcsérték.

Vasárnap változóan felhős időnk lesz elszórt záporokkal. Az északi szél még gyakran lesz élénk. 25 fok köré melegszik a levegő.

Ha lemaradt volna a tegnapról

Boldog névnapot!

Június 15. az év 166. napja a Gergely-naptár szerint. Az évből még 199 nap van hátra.

Ma a Jolánokat köszöntjük.

A Jolán női név Dugonics Andrásnak a Jólánka, Etelkának leánya című regényében szerepel először, 1803-ban. Forrása a középkori magyar Jóleán (jó leány), vagy a görög Jolantha (a viola virága) név. Változatai: Jolánta, régiesen Violánta is.

Távkapcsoló

A TV2-n A szultána, az RTL Klubon a Helyszínelők folytatódik, a Viasat3 A fülke című akciófilmmel, a Duna TV pedig az Oltári vőlegény című vígjátékkal készül az estére. A Super TV2 szerint Minden út Rómába vezet, az HBO-n 22.45-től a Saul fiát nézheti meg, ha nem látta még, az Ozone-on pedig azt, hogy milyen Földünk a magasból.

Heti mozipremierek

  • Verdák 3
  • Csajok hajnalig
  • Határidős esküvő
  • Volt egyszer egy Venice
  • Out