Vágólapra másolva!
Ha érdekességet lát, fényképezze le, és küldje el az Origo Facebook-oldalára, vagy ha egy hírt érdekesnek tart, küldje el a [email protected] címre.
Vágólapra másolva!

Pénteken északnyugat felől erősen megnövekszik a felhőzet, és ÉK-en többfelé, máshol csak szórványosan várható zápor, zivatar - írja a Köpönyeg.hu. Néhol heves zivatar is lehet, szélviharral. A szél délutántól fokozatosan megerősödik.

25 fok körül alakulhat a hőmérséklet csúcsértéke.

Szombaton észak felől gyakran, erősen megnövekszik a felhőzet, és a középső, valamint a keleti tájakon több helyen lehet zápor. Az ÉNy-i szél viharossá fokozódik. Jelentősen felfrissül az idő: délután 20 fok körüli értékeket mérhetünk.

Vasárnap változóan felhős idő lesz, főleg keleten lesz gyakran, erősen felhős az ég. Elszórtan fordul elő zápor. Reggel 10, délután 24 fok körül alakul a hőmérséklet.

Ha lemaradt volna a tegnapról

Boldog névnapot!

Június 16. az év 167. napja a Gergely-naptár szerint. Az évből még 198 nap van hátra.

Ma a Jusztinokat köszöntjük.

A Jusztin latin eredetű férfinév, mely a Jusztusz név továbbképzett, Justinus alakjából ered, jelentése: igazságos, igaz (ember). Női párja: Jusztina.

Távkapcsoló

Ha egy kiadós nevetéssel kezdené a hétvégét, szerencséje van, ugyanis a TV2 és az RTL Klub is vígjátékot ad, előbbin a Nagy durranás, utóbbin a Nekem 8 lesz látható péntek este. A szombat már az akcióé, a TV2-n 23 órától Shia LaBeouf harcol az életéért a Sasszemben, a Viasat3-on A múmia támad fel. Vasárnap a TV2-n az Üvegtigrissel, az RTL Klubon A karate kölyökkel múlathatjuk az időt, miközben az Ozone-on Bolygótúrán vehetünk részt 20 órától.

Heti mozipremierek

  • Verdák 3
  • Csajok hajnalig
  • Határidős esküvő
  • Volt egyszer egy Venice
  • Out