Lánya találta meg a szíven szúrt férfit

2017.06.18. 11:17

Elájult a sokktól az a fiatal nő, aki megtalálta szíven szúrt apja holttestét az otthonukban, Budapesten - derül ki a TV2 Tények című műsorának helyszíni tudósításából. A férfit a felesége ölte meg.

A 24 éves lány alighogy belépett a lakásba, amikor meglátta a megkéselt apja holttestét, akit a lány édesanyja szúrt le veszekedés közben egy konyakéssel Budapesten a 16. kerületben- tudta meg a TV2 hírműsora, a Tények.

Az asszony szíven szúrta a férfit, aki azonnal összeesett és meghalt. A 24 éves azonnal hívta a mentőket és a rendőröket, aztán a sokktól összeesett. A rendőrök szalaggal zárták le a házat, ahol a gyilkosság történt.

A lány nagymamája az egyik szomszédnál volt, amikor a tragédia történt. A szomszédasszony csak arra figyelt fel, hogy rendőr és mentőautó áll meg a ház előtt, de a nagymama akkor már hazament a saját lakásába. A szomszéd látta azt is, ahogy egy rendőr mászik be a kerítésen, a lány ugyanis akkor már ájultan feküdt, nem tudott ajtót nyitni.

A rendőr elment a nagymamához is, ő közölte vele a fia halálhírét. Az asszony azonnal összeesett, kórházba kellett vinni. A férfi 66 éves felesége a házban volt, amikor a rendőrök megérkeztek, elfogták.

A nőt előzetesen letartóztatásba tették.