Meleg és strandidő lesz a héten

2017.06.19. 04:06

Ha érdekességet lát, fényképezze le, és küldje el az Origo Facebook-oldalára, vagy ha egy hírt érdekesnek tart, küldje el a hirugyelet@origo.hu címre.

Hétfőn sok napsütés, kevés fátyolfelhő várható - írja a Köpönyeg.hu. Csapadék nem lesz. A csúcshőmérséklet 25 és 30 fok között valószínű.

Kedden ragyogó napsütésre, igazi strandidőre számíthatunk. 30 fok körüli meleg lesz.

Szerdán átmeneti felhősödés és szélerősödés várható. Elszórtan fordul elő zápor, zivatar. 29 fok körüli értékeket mérhetünk délután.

Csütörtökön derült időre van kilátás, csapadék nélkül. Az északi szél élénk lesz. 26 fok körüli kellemes meleg ígérkezik.

Ha lemaradt volna a tegnapról

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Boldog névnapot!

Június 19. az év 170. napja a Gergely-naptár szerint. Az évből még 195 nap van hátra.

Ma a Gyárfásokat köszöntjük.

A Gerváz valószínűleg a görög eredetű Gervasius névből ered, aminek a jelentése idős férfi, aggastyán, illetve akire hosszú élet vár. Más vélemény szerint azonban germán és kelta elemekből áll, és ezek jelentése dárda + szolga, katona, alattvaló.

Távkapcsoló

A TV2 a Pókember 3-mal készül az Ezek megőrültek! után, az RTL Klub a Dr. Csontot folytatja, a Viasaton A múmia visszatér 22 órakor. A Duna Worldön a Hacktion: Újratöltve című magyar sorozatot kezdhetjük el elölről, a Prime a King Kong 2005-ös feldolgozását dobja be, a Life-on Ciki tini testeket ismerhetünk meg 21 órától.

Heti mozipremierek

  • Transformers: Az utolsó lovag
  • Élesítve
  • Vuk