Vágólapra másolva!
Ha érdekességet lát, fényképezze le, és küldje el az Origo Facebook-oldalára, vagy ha egy hírt érdekesnek tart, küldje el a [email protected] címre.
Vágólapra másolva!

Szerdán átmenetileg több gomolyfelhő lesz az égen, elszórtan frissítő zápor, zivatar is lehet - írja a Köpönyeg.hu. Az ÉNy-i szél megélénkül. A hőmérsékletben alig lesz változás, marad a kánikula.

Csütörtökön sok napsütésre van kilátás, némi gomolyfelhővel. Eső nem valószínű. 27 és 32 fok között alakul a hőmérséklet.

Pénteken gyakran növekszik meg a gomolyfelhőzet, és szórványosan várható zápor, zivatar. Országos hőség lesz: mindenhol 30 fok feletti értékeket mérhetünk.

Szombaton csökken a felhőzet, többórás napsütés ígérkezik. Zápor, zivatar már csak néhol fordul elő. A csúcshőmérséklet 30 fok körül alakul.

Ha lemaradt volna a tegnapról

Boldog névnapot!

Június 21. az év 172. napja a Gergely-naptár szerint. Az évből még 193 nap van hátra.

Ma a Leilákat köszöntjük.

A Leila arab és héber női névből származik, jelentése este, éjszaka, átvitt értelemben sötét hajú.

Távkapcsoló

A Vissza a jövőbe harmadik részéért a TV2-re kell kapcsolnunk, míg az RTL Klubon a Szulejmán, a Viasat3-on pedig a Flash - A Villám folytatódik. A Duna TV a Zsaruvér második évadját kezdi, a Super TV2-n 21 órától Kettőn áll a vásár, a Life TV Rejtélyes diagnózist állít fel egy órával később.

Heti mozipremierek

  • Transformers: Az utolsó lovag
  • Élesítve
  • Vuk