Budapestre érkezett Soros György fia

2017.06.26. 09:03

Soros György fia, Alex a hétvégén Budapestre érkezett. Azért, hogy átvegye a budapesti érdekeltségeket - tudta meg a Ripost.

Alex Soros pénteken érkezett meg Budapestre. Rögtön el is foglalta apja kedvenc lakosztályát az egyik legdrágább szállodában, a Four Seasonsben. Hónapok óta köztudott ugyanis, hogy Alex nevű fiát nevezi meg örökösének Soros György, ő veszi át a tényleges irányítást a világot behálózó cégrendszer fölött - írja a Ripost.

Alex SorosForrás:

A hatalomátvétel fontos állomása volt a lap szerint

Alex Soros bemutatása az Európai Bizottság elnökének, Jean-Claude Junckernek.

Alex is ott állt apja mellett, amikor Soros és Juncker nemrég csókkal üdvözölte egymást Brüsszelben. Soros az utódjaként mutatta be ekkor a fiát.

A Ripost szerint egyébként Soros fia azért érkezett a hétvégén Budapestre, hogy elsőként a magyarországi érdekeltségek teendőit tekintse át.

Fogadta a magyar hálózat vezetőit, az alapítványháló és a médiaérdekeltségek döntéshozóit, részletesen átbeszélve velük a teendőket

- írja a Ripost.

Soros fia édesapja több száz millió dollárt érő birtokán nőtt fel, a New York közelében található Katonah-ban. A palotát Soros a Jurassic Park írójától, Michael Crichtontól vásárolta meg.