Már nem gyanúsítják a tetőablakon kizuhant kislány keresztanyját

Vágólapra másolva!
Már nem gyanúsítják azt a keresztanyát, aki magára hagyta a lakásban a tetőablakon kizuhant 3 éves kislányt, Kistarcsán. A gyerek szülei korábban azt mondták, nem beszélték meg, hogy a gyereket egyedül hagyhatja, a keresztanya szerint azonban igen. A rendőrök tovább nyomoznak – hangzott el a Tényekben.
Vágólapra másolva!

Másfél hónapja történt a tragédia. A 3 éves Panna egyedül volt otthon, amikor reggel felkelt. Felvette a csizmáját és kimászott a tetőablakon, ahonnan lezuhant. A haldokló kislányt édesapja találta meg a betonon fekve, miután munkából hazaért.

A szülők a tragédia után sírva beszéltek a Tényeknek:

– mondta a kislány édesanyja.

A kislány keresztanyját gyanúsították meg gondatlan veszélyeztetéssel. A szülők szerint a nő együtt aludt Pannával, majd hat órakor elment dolgozni, a gyereket pedig bezárta a lakásba. A tetőablakot azonban nyitva felejtette. Időközben azonban az ügyészség nem látta megalapozottnak a nő elleni gyanúsítást. A nő ügyvédje a Tényeknek azt mondta:

Az azóta Angliába költöző gyászoló család ügyvédje azonban kártérítést szeretne Panna keresztanyjától. Jelenleg nincs felelőse az ügynek. A család ügyvédje azt mondta:

A keresztanya ügyvédje szerint ez csak "hangulatkeltés". Azt mondta, az ügyfelét rendkívül megviselték a történtek, rengeteg inzultus érte. A Tények úgy tudja, Panna halála óta a keresztanyát folyamatosan zaklatják.