Őket keresi a rendőrség

egy férfi és egy nő 2017. július 16-án 19 óra és 20 óra között bement egy Budapest VIII., Szentkirályi utcában található társasház egyik első emeleti lakásába úgy, hogy a tulajdonos figyelmét elterelték, majd a lakásból ékszereket és készpénzt loptak el.
Vágólapra másolva!
Keresik azt a férfit és társát, akik egy józsefvárosi lakásból készpénzt és ékszereket loptak el - közölte a rendőrség a honlapján.
Vágólapra másolva!

A BRFK lopás gyanúja miatt nyomozást folytat ismeretlen tettesek ellen. A nyomozás szerint egy férfi és egy nő 2017. július 16-án 19 óra és 20 óra között bement egy Budapest VIII., Szentkirályi utcában található

társasház egyik első emeleti lakásába úgy, hogy a tulajdonos figyelmét elterelték, majd a lakásból ékszereket és készpénzt loptak el.

A tolvajokat az utcán felvette az egyik térfigyelő kamera.

Forrás: police.hu

A férfi 20-25 év körüli, körülbelül 170-175 centiméter magas, rövid fekete hajú. A bűncselekmény elkövetésekor fehér inget, rövid fekete farmernadrágot, valamint fekete sportcipőt viselt.
A nő 20-25 év körüli, körülbelül 160-165 centiméter magas, barna hosszú hajú. A bűncselekmény elkövetésekor szürke kardigánt, fekete felsőt, kék szoknyát és szandált viselt.

Forrás: police.hu

A Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a felvételen látható személyeket felismeri, személyazonosságukkal, tartózkodási helyükkel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú" zöld számán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.