„Ha visszajössz, megöllek, megszúrlak” - hátba szúrta egy nő a férjét

Vágólapra másolva!
A kocsmában italozó férjéért ment a nő néhány nappal ezelőtt, és egészen egyszerűen nyilvánosan hazarángatta. A férfi ezért otthon megverte a feleségét, a nő pedig kést ragadott, és hátba szúrta – hangzott el a TV2 Tények című hírműsorában. A férfi túlélte a késelést, már jobban van, és a házaspár kibékült – ennek ellenére a feleség 15 év börtönt is kaphat.
Vágólapra másolva!

A Tényekben elhangzott, hogy 42 éve él házasságban a férfi és a nő, bár a kapcsolatuk évekkel ezelőtt megromlott. Rendszeresen ittak együtt, aztán részegen kölcsönösen ütötték egymást.

Legutóbb azon vesztek össze, hogy a feleség hazarángatta a férjet a nagykanizsai kocsmából.

A férfi valójában a kocsma előtt italozott a barátaival, a felesége pedig erőszakoskodott, hogy menjen haza. A férj nem akart, mire a feleség megragadta, és rángatta egészen hazáig. Otthon aztán megverte a férfi a feleségét. Aztán – mint aki jól végezte dolgát – az előszobában pakolászott. Ekkor a nő egy hatalmas késsel hátba döfte.
A férfi kimenekült a lakásból, közben a felesége azt kiabálta, hogy

A szomszédok értesítették a mentőket és a rendőröket. Amikor a rendőrök megérkeztek, a nő még akkor is kiabált, és azon dühöngött hangosan, hogy bánja, hogy nem szúrt nagyobbat. A férfi túlélte a késelést, a nő ellen vádat emeltek. A házaspár egyébként azóta kibékült, és újra együtt él. A nő akár 15 év börtönt is kaphat.