Megint kiraboltak egy pécsi dohányboltot

Vágólapra másolva!
Nem ez volt az első maszos támadás Pécsett. Először június 7-én szerzett így pénzt valaki, majd július 18-án is kirabolt egy trafikot egy maszkos támadó. A rendőrök most vizsgálják, hogy sorozatrablóról van-e szó.
Vágólapra másolva!

Ezúttal az Esztergár Lajos úton lévő dohányboltba lépett be egy maszkos rabló tegnap este 22 óra körül. Kezében fegyvert vagy annak utánzatát tartotta. Ahogy a felvételen hallható,

illedelmesen köszönt, majd

azt követelte az eladótól, hogy nagyon gyorsan adjon neki pénzt. Miután megkapta, elmenekült. Az eladó nem sérült meg.

A rabló, a hangja alapján férfi lehet, 25-30 év körüli, körülbelül 165 - 170 centiméter magas.

A bolt biztonsági kamerájának felvétele alapján a rabló sötétkék maszkot, sötétkék kapucnis pulóvert, és sötétszürke melegítőnadrágot viselt.

- olvasható a police.hu -n.

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, tud valamit arról hol van, vagy érdemi információval rendelkezik a rablással kapcsolatban, hívja a 06-72-504-400-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 ,,Telefontanú" zöld számán, a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén, vagy jelentkezzen személyesen a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályán.