Simicska a Jobbik után megszerezheti az MSZP-t is

Kunhalmi Ágnes; Molnár Gyula
Velence, 2017. július 15. Kunhalmi Ágnes, az MSZP budapesti elnöke (b) festékszóróval vörös csillagot fest Molnár Gyula, a szocialista párt elnökének karjára az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozóján, az EFOTT-on a Societas - Baloldali Ifjúsági Mozgalom sátránál Velencén 2017. július 15-én. MTI Fotó: Bruzák Noémi
Vágólapra másolva!
Molnár Gyula pártelnök nyíltan felajánlotta az MSZP szolgálatait Simicska Lajosnak a kormány leváltása érdekében - írja a Magyar Idők. Eközben Vona Gábor azt a közgazdászt dícséri, akit Botka László az "árnyékkormányába" szeretne hívni. Úgy tűnik, Simicska Lajos szervezi az MSZP-Jobbik összefogást a hatalomért.
Vágólapra másolva!

Bár több időközi választáson a háttérben már eddig is együttműködött az MSZP és a Jobbik, Molnár Gyula minden eddiginél tovább ment. Szerdán nyíltan felajánlotta az MSZP szolgálatait Simicskának, amikor arról kérdezték, hogy a Jobbik gazdája feljelentést akar tenni a Fidesz 2010-es kampánya miatt.

Molnár Gyula, a szocialista párt elnöke már Simicska Lajos segítségében bízik Forrás: MTI/Bruzák Noémi

Molnár Gyula azt is mondta, hogy készek segíteni Simicskának a Fidesz elleni harcban. Az MSZP elnöke szerint Simicska még saját megvádolása árán is leváltaná a Fideszt - ami persze nem igaz, Simicska minden felelősséget hárított magáról.

Ebben, azt gondolom, mi segíteni fogunk neki,

a politikai részét mi vállaljuk, ő pedig szállítsa hozzá nekünk a muníciót, mi készen állunk arra, hogy ezt a politikában képviseljük – fogalmazott brutálisan egyértelműen Molnár Gyula.

Mindeközben Vona Gábor, a Jobbik elnöke Facebook-bejegyzésben méltatta Pogátsa Zoltán közgazdászt, akivel kapcsolatban az Echo TV már hetekkel ezelőtt közölte, hogy szeretné őt "árnyékkormányában" tudni az MSZP miniszterelnök-jelöltje, Botka László.