17 milliós nyeremény a vegas.hu-n

2017.08.14. 13:18

Több mint 17 millió forintot nyert egy szerencsés játékos hétvégén Andy Vajna online kaszinójában a vegas.hu-n. A 45 éves nő több játékot is kipróbált,  a közel 20 milliós pluszt néhány nap alatt sikerült elérnie.

Nem ez az első alkalom, hogy Magyaroszág első legálisan működő online kaszinójában 10 millió forint feletti összeget nyertek. Legutóbb egy szerencsés játékos tétjének 7400-szorosát, összesen több mint 11 millió forintot nyert a vegas.hu Rambo játékán.

A vegas.hu-n elérhető Mega Moolah jackpot nyeremény értéke eközben már meghaladja az 1 milliárd forintot. A játékon egyébként a mega jackpot mellett három kisebb összegű jackpot is elérhető, ezek nagyjából 2 ezer, 20 ezer és 200 ezer forintról indulnak, és jóval gyakrabban találnak gazdára a főnyereménynél. "Mivel nemzetközi jackpotalapról van szó, a szóban forgó kifizetések után a Vegas.hu 15%-os kötelező személyi jövedelemadó előleget fizet, és a játékosok számláján már csak az adóval csökkentett összeg kerül jóváírásra" - írja a vegas.hu közleménye.