Repülős Gizi újra akcióban

Vágólapra másolva!
Repülős Gizi újra akcióba lendült, ezúttal Tatabányán látták. Egy férfi azt mondta, ő látta, ahogy egy gyanús nő több helyre is próbál benyitni. Amikor valaki megszólította, furcsa magyarázattal állt elő, hogy ő egy bizonyos színésznőt keres. A Repülős Giziként ismert, most 90 éves nő több mint 200 alkalommal követett már el bűncselekményt – hangzott el a Tényekben, a TV2 hírműsorában.
Vágólapra másolva!

Feltehetően Repülős Gizi bukkant fel egy tatabányai nyugdíjas férfi házánál. A férfi a kertjében, a hintaágyon várta pénteken délben az ebédjét, amikor hirtelen egy ismeretlen nő jelent meg a háznál, majd fogta magát, és szó nélkül besétált a kapun.

Az idős férfi a Tényeknek azt mondta, először azt hitte, hogy a barátjának a felesége jön. Mikor közelebb ért, akkor látta, hogy egy idegen, aki azt mondta neki, hogy

színészeket keres a közelben.

A férfinak gyanús volt, hogy egy 90 éves nő egy idegen helyre csak úgy besétál, és színészek után érdeklődik. Azt, hogy a Repülős Giziként ismert asszony újra portyázhat, a Kemma.hu írta meg. A nyugdíjas férfi fia erre figyelt fel, ebből gyanította azt, hogy náluk is Repülős Gizi járt. A gyanús asszonyt egy másik tatabányai férfi is látta, amint épp több helyre próbál besurranni.

– mondta a férfi. Azt is mondta, amikor az ott lakó nő megkérdezte, hogy mit akar, az idős nő azt mondta, hogy egy művésznőt keres.

Repülős Gizi a becenevét az ötvenes években szerezte, amikor az országon belüli repülőjáratokkal ment lopni.

A nő több mint kétszáz alkalommal követett el bűncselekményt. Korábban azt mondta, hogy gyerekkori agyhártyagyulladása miatt vált tolvajjá az elmúlt 60 évben, de ezt eddig még nem sikerült bizonyítania.