Bevásárlóközpont parkolójából akart kocsit lopni

2017.08.17. 16:18

Betörte az autó ablakát, beszállt a kocsiba, majd zavartan távozott, amikor a tulajdonos kérdőre vonta. Egy órán belül elkapták a férfit, aki autót akart lopni egy parolóból. Három napon belül pedig bíróság elé is áll. 

Forrás: Police.hu

Bejelentés érkezett  augusztus 16-án este a Pest Megyei Rendőr-főkapitányságra, miszerint egy férfi egy budaörsi

bevásárlóközpont parkolójából akart ellopni egy autót.

Az autó tulajdonosa tetten érte, amikor visszaért a kocsijához. Akkor látta, hogy a férfi betörte az egyik ablakot, így jutott be az utastérbe - olvasható a police.hu oldalán.  Mire a tulaj odaért, már a vezetőülésen találta a férfit, akit számon kért, mire az zavartan kiszállt és elmenekült a helyszínről.

Forrás: Police.hu

Az autó tulajdonosa és a szemtanúk pontos személyleírást adtak a férfiról, ami megkönnyítette a rendőrök munkáját. Az M1-M7 autópályán figyeltek fel rá a budaörsi rendőrök. Egy legállósávban parkoló autó mellett állt. Igazolni nem tudta magát, és azt sem, hogy mit keres a leállósávban. Egy kitalált történetet adott elő.

Forrás: Police.hu

 A rendőrök elfogták és bevitték a rendőrségre a 29 éves sóskúti férfit, akit lopási kísérlet miatt gyanúsítottként hallgatták, aztán őrizetbe vettek. A Budaörsi Rendőrkapitányság nyomozói azt szeretnék, ha gyorsított eljárásban állna bíróság elé, ami három napon belül megtörténhet.