A vizes világbajnokságot követő masters vb is hamarosan véget ér. A nyári vízi sportok búcsúztatására most egy hatalmas ingyenes show-t szerveznek lézershow-val és koncertekkel.

Hamarosan véget ér a minden idők legjobb vizes világbajnokságát követő 17. FINA Masters Világbajnokság is.

A masters vb-re közel 10 ezer amatőr és élsporttól visszavonult sportoló érkezett Magyarországra, hogy versenyezzenek.

A masters világbajnokság idején a lelátók és a szurkolói zónák újra megteltek élettel és szurkolókkal. A nagyszerű eseményt pedig méltóképpen búcsúztatják el a hétvégén.

A masters világbajnokság záróünnepsége augusztus 20-án 19 órakor kezdődik a Margitszigeti szurkolói zóna színpadán.

A kivetítőkön felidézik a masters világbajnokság legjobb pillanatait, majd parádés hangulatú koncertekkel búcsúztatják a sporteseményt.

100+ férfi szinkron 3 méteres műugrás a FINA Masters Vb-n 2017. augusztus 12-énFotó: Szabó Gábor - Origo

A szurkolói zóna színpadán nyolc órától a Talamba ütős együttes ad élő koncertet, majd azt estét a Garamy Funky Staff koncertje zárja. Az est műsorvezetője Gundel Takács Gábor lesz.

A koncertek után látványos lézershow is lesz.

A programok azonban 21 órakor véget érnek, mivel akkor már elkezdődik az augusztus 20-ai nemzeti ünnep alkalmából megtartott tradicionális tűzijáték. A tűzijátékot egyébként a szurkolói zóna óriáskivetítőjén keresztül is lehet nézni.

A 17. FINA Masters Világbajnokság záróeseményére mindenkit várnak, a legszebb pillanatok visszanézésére, és hogy ünnepeljék az elképesztő, emberfeletti teljesítményt nyújtó sportolókat, az újjászülető legendákat, az önkénteseket és a leglelkesebb szurkolókat.

Az esemény Facebookon itt érhető el.