Kálmán Olga szerint a magyar rendőrök felelősek a terrorizmusért

2017.08.18. 13:03

A Simicska Lajos televíziójában tevékenykedő Kálmán Olga azt mondta, hogy a magyar határt biztosító rendőrök miatt radikalizálódnak a migránsok, és ez vezethet el egy későbbi terrortámadáshoz. A Fidelitas azonnali bocsánatkérést vár a Hír TV-től és Kálmán Olgától. A bukott műsorvezető a héten már másodszor alakított nagyot, mivel kedden a Jobbik szóvivőjének szegődött a műsorában.

Kálmán Olga a barcelonai 13 halálos áldozatot követelő terrortámadás napján a HírTV Egyenesen című műsorában arról beszélt, hogy valójában a magyar határt védő rendőrök kegyetlen bánásmódja radikalizálja a nyugat-európai muzulmánokat - írta a Pestisrácok.hu.

A magyar rendőrök tehetnek a merényletről?

Simicska Lajos tévéjében a bukott műsorvezető azt mondta: „a jövendőbeli terrorizmusnak melegágya lehet például az, hogy azok a fájdalommal teli szemű, szép arcú kisgyerekek, akik végig élték ezt az utat a szüleikkel, és végig élték azt, ami mondjuk itt a határnál, Magyarország határánál történt velük, vagy akár a Keleti pályaudvaron történt velük, hogyha továbbmentek és bármilyen befogadótáborba.”

Kálmán azt gondolja őket elég könnyen lehet radikalizálni. Tehát, hogyha őbennük egy fanatikus, elmeháborodott, rossz szándékú vallási vezető fel akarja kelteni a gyűlöletet, hogy vannak rossz élményeid a keresztényekkel szemben, hogy bánt veled a keresztény Európa, hát ezeket az embereket lehet majd fanatizálni valamikor, ők lesznek majd azok a másod, harmad, akárhány generációs betelepültek” - elmélkedett Simicska Lajos tévéjében a műsorvezető.

Kálmán Olga szerint a magyar rendőrök is felelősek a terrorista akciókértForrás: ATV

Fidelitas: Kérjen bocsánatot a HírTV és Kálmán Olga!

A Fidelitas megdöbbenéssel értesült, hogy Kálmán Olga a barcelonai, 13 halálos áldozatot követelő terrortámadás napján a HírTV Egyenesen című műsorában arról beszélt, hogy valójában a magyar határt védő rendőrök és katonák bánásmódja radikalizálja a nyugat-európai muzulmánokat. A Fidelitas felháborítónak tartja, hogy a HírTV műsorvezetője ilyen szavakkal illesse a határainkat védelmező magyar rendőröket és katonákat. A Fidelitas felszólítja Kálmán Olgát és a HírTV-t, hogy kérjenek bocsánatot a megsértett és megvádolt testületek tagjaitól. A műsorvezetőnek és csatornájának világossá kell tennie, hogy az iszlamista terrorizmus olyan veszély, amelyet nem relativizálni kívánnak, hanem támogatják az ellene fellépő magyar hatóságokat - zárul a közlemény.

Kálmán már Jobbik szóvivőként viselkedett

Kálmán Olga ezen kirohanásához képest eltörpülnek azok a kiszólásai, szélsőségesen elfogult szónoklatai, amelyeket az elmúlt években az ATV-n vagy a Hír TV-n engedett meg magának. Egyébként legutóbb épp szerdán hozta a formáját, amikor gyakorlatilag a Jobbik szóvivőjének szerepében tetszelegve kiállt Staudt Gábor és Vona Gábor mellett a cigányoktól és zsidóktól való bocsánatkérés ügyében, s ezzel egyúttal saját kolleganőjét, Szőllősi Györgyit hozta kellemetlen helyzetbe, aki előző nap újságíróhoz méltó módon mert kérdezni Staudttól.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK