Több kilométeres torlódások vannak az autópályákon

2017.08.18. 13:36

Balesetek, műszaki mentés, valamint aszfaltozás miatt több autópályán ( M1, M3, M5, M7) is kilométeres torlódás alakult ki péntek délutánra.

Az Útinform oldala szerint az M7-es autópálya Balaton felé vezető oldalán, Tárnok térségében, a 23-as kilométer előtt korábban egy motoros és két személyautó összeütközött. A helyszínelést már befejezték, így a sérült járművek a leálló sávon állnak. A helyszín mellett elhaladók indokolatlan lassítása és a rendkívül erős forgalom miatt azonban egyre nagyobb a torlódás.

Négy autópályán is (M1, M7, M3, M5) kilométeres torlódások alakultak ki.Forrás: MTI/H. Szabó Sándor

Az M1-es elválási csomópontjáig, az M7-es 11-es kilométeréig összefüggő, araszoló kocsisor halad a tó felé.
Az M5-ös autópályán a Budapest felé vezető oldalon, a 35-ös kilométernél Inárcs térségében csúszott egymásba két személyautó. Rövid idő alatt három kilométeres torlódás alakult ki.
Az M3-as autópályán, Budapest felé a 46-os kilométernél aszfaltozás miatt van sávzárás. Ott is több kilométeres a kocsisor.
Szintén torlódásra kell készülni az M1-es autópályán, Hegyeshalom felé a 120-as kilométernél, Győr térségében. Ott egy kamion műszaki mentése miatt zárták le a külső sávot - olvasható az Útinform oldalán.

KAPCSOLÓDÓ CIKK