A TV2-nek nem kellett Hajós András

Hajós András Sztárban sztár
Vágólapra másolva!
Fel se kérte zsűrizni Hajós Andrást a TV2 a Sztárban sztár című műsorra, írja a Bors. Így furcsa, hogy Hajós András nemrég saját Facebook-oldalán azt jelentette be, hogy visszautasítja a felkérést - amit meg se kapott.
Vágólapra másolva!

Hajós András csütörtök este Facebook-oldalán azt írta, hogy nem vállalja a felkérést – az okok között a csatorna vezetőit nevezte meg – és nem szerepel a Sztárban sztár zsűrijében.

Hajós András a Sztárban sztár című műsorban Forrás: TV2

„Az mégiscsak elképesztő, hogy nyilvánosan azt mondja, nem akarja összesz...ozni magát azzal, ami a TV2-nél megy, de azért gond nélkül beülne az egyik műsorba. A TV2 folyosóin egyébként a tévés kollégák is azt mondják, talán túl sokat képzel magáról Hajós, ha azt hiszi, majd miatta gyökeres változások lesznek ott, és egyáltalán van olyan helyzetben, hogy feltételeket szabjon a visszatérésével kapcsolatban. Totális a képzavar” – mondta a Borsnak egy TV2-es.

A lap megkereste a TV2 sajtóosztályát, hogy miként reagál a leírtakra.

„Meglepve olvastuk Hajós posztját, hiszen nemet csak arra lehet mondani, amire felkérik az embert, ez az idei Sztárban sztár esetében Andrással nem történt meg” – válaszolta a kereskedelmi csatorna.

Hogy Hajós András nem népszerű a TV2-n belül, azt a zenész is tudja, hiszen maga írta Facebook-oldalán, hogy a csatorna felsőbb irányítói részéről fenntartások lehetnek a személyét illetően - emlékeztet a hír kapcsán a Ripost.