Fidesz: Gyurcsány a Soros-terv alapján migránsokkal árasztaná el Európát

Gyurcsány Ferenc 2017. május 1. DK
Vágólapra másolva!
Gyurcsány Ferenc és pártja, a Demokratikus Koalíció a Soros-terv végrehajtásán, a migránsok beengedésén dolgozik, és a magyar határkerítés lebontását akarja - mondta Hidvéghi Balázs. A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint míg Európában egymást érik a terrortámadások, a volt miniszterelnök és pártja még mindig nem látja az összefüggést a bevándorlás és a terrorizmus veszélyének növekedése között.
Vágólapra másolva!

A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint Gyurcsány Ferenc és pártja, a Demokratikus Koalíció (DK) a Soros-terv végrehajtásán, a migránsok beengedésén dolgozik, és a magyar határkerítés lebontását akarja. Hidvéghi Balázs azt mondta, Gyurcsány Ferenc kampánynyitóra készül a hétvégén, ahol Európáról akar beszélni. A Fidesz kommunikációs igazgatója ezzel kapcsolatban úgy fogalmazott:

a DK az Európát elárasztó migrációs hullámot akarja megerősíteni.

Gyurcsány elszaladt Brüsszelbe

Hidvéghi elmondta azt is, hogy Gyurcsány Ferenc a kezdetektől fogva nyíltan ellenezte a magyar határ védelmét, majd amikor felépült a kerítés, "elszaladt Brüsszelbe", ahol "bepanaszolta Magyarországot". Májusban pedig még

- tette hozzá. A kormánypárti politikus idézte Niedermüller Péter DK-s európai parlamenti (EP) képviselő azon kijelentését is, amely szerint ő lebontaná a kerítést.

Gyurcsány Ferenc és pártja a kezdetektől fogva ellenzi a déli határt védő kerítést Forrás: Csudai Sándor - Origo

A DK folyamatosan részt vesz a Magyarország elleni támadásokban Brüsszelben - folytatta Hidvéghi Balázs -, Niedermüller Péter volt például "az egyik kitalálója és a fő támogatója" a Magyarországot pellengérre állító jelentésnek. Megjegyezte: az EP-képviselő az egyik fő támogatója annak "a bevándorlást szervező ügynökségnek" is, amelyet európai szinten készülnek létrehozni, és ami

"színtisztán a Soros-tervben szereplő egyik alappillér".

Hozzáfűzte, a DK azt is ellenzi, hogy nemzeti szinten lehessen védeni a határokat, ezeket a jogosítványokat Brüsszelbe telepítené. Ez szintén "a Soros-tervben szereplő egyik fő kitétel" - jelentette ki.

Európában egymást érik a terrortámadások, ám a volt miniszterelnök és pártja még mindig nem látja az összefüggést a bevándorlás és a terrorizmus veszélyének növekedése között - mondta.

Hidvéghi Balázs összegzése szerint a DK mindezzel kockára tenné az ország biztonságát, és "egyértelműen növelnék hazánkban is a terrorveszélyt".

"Az embereket nem lehet hülyének nézni"

Arra a kérdésre, hogy a Jobbik szerint nem Vona Gábornak, a párt elnökének kell bocsánatot kérnie a nyugdíjasoktól, hanem a Fidesznek, a kommunikációs igazgató úgy reagált: az embereket nem lehet hülyének nézni, és nem lehet sértegetni még Vona Gábornak sem. Szavai szerint

a Jobbik elnöke több mint egy hónapja folyamatosan sértegeti a magyar idősek egy jelentős részét,

ami miatt várják tőle a bocsánatkérést. Azzal, hogy ezt nem teszi meg, saját magáról és pártjáról állít ki bizonyítványt - tette hozzá.

"Vona Gábor egy hónapja folyamatosan sértegeti a nyugdíjasokat" Szabó Gábor - Origo

Az MSZP oktatási programjáról tartott sajtótájékoztatót Hidvéghi Balázs kérdésre úgy kommentálta, hogy a szocialisták oktatáspolitikája egyszer már csúfosan megbukott. Az MSZP-kormányok idején iskolákat zártak be, "minden szempontból lefelé ment az oktatás" - mondta, hangsúlyozva, hogy ezzel szemben a Fidesz-kormány alatt kiszámítható, államilag koordinált oktatáspolitika zajlik,

folyamatosak a fejlesztések, bővült az ingyenes gyermekétkeztetés köre,

egyre több diák kapja ingyen a tankönyveit, és a rendszerváltás óta a legnagyobb béremelési program indult el a pedagógusoknak. Szerinte ha a szocialisták megint lehetőséget kapnának, újra rombolnának.