Közleményt adott ki a Fidesz miskolci szervezete. Néhány héttel ezelőtt éppen Miskolcon tiltakoztak idős emberek Vona Gábor nyugdíjasokat sértő, ocsmány szavai ellen. Most zagyva gazdasági ötletei miatt tiltakoznak.

 A Fidesz miskolci helyi szervezete szerint a Jobbik megszorításokat tervez. - Az a párt, amelyiket egy milliárdos mozgat, és amelynek vezetője sértegeti az idős embereket, szégyellje magát és kérjen végre bocsánatot – írják közleményükben.

„Több tiszteletet a magyar embereknek! A milliárdos Simicska pártja ne nézze le a magyarokat, a borsodiakat, mert nem gyerekekhez beszél, akiknek bármilyen dajkamesét beadhat. A magyarok józan ésszel pontosan tudják, hogy amivel a Jobbik kampányol, az nem egyéb, mint a vattacukor, színes-szagos semmi." Vagyis, a Jobbik továbbra sem hagyja békén az idős embereket. Egyszer azt mondja róluk Vona Gábor, hogy a szájukból szennyvíz folyik, máskor meg össze-vissza beszél nekik.

Később azt írják, hogy programjuk "valójában a megszorításokhoz való visszatérés, adóemelés és nyugdíjcsökkentés és munkanélküliség" – fogalmaz közleményében a miskolci Fidesz.

Mint írják, „amikor a magyarok munkájának megbecsüléséről van szó, a Fidesz kormány nem beszél a levegőbe, hanem cselekszik. A Fidesz kormány az elmúlt 7 év alatt folyamatosan emelte a minimálbért, csökkentette a munkát terhelő adókat, ennek eredményeként korábban sosem látott mértékben nőttek a keresetek, jövedelmek Magyarországon."

"A Fidesz a stabil gazdasági növekedés politikáját folytatja, csak ez teszi lehetővé, hogy fokozatosan minden évben mindenki léphessen egyet előre, és a magyaroknak egyre inkább megérje dolgozni, hogy egyre több pénzt vihessenek haza" – zárul a Fidesz miskolci szervezetének közleménye