Biciklitolvajokat fogtak a debreceni rendőrök. A lopásban egy hajdúsámsoni apa és fia vettek részt. Most eljárás indult ellenük.

A rendőrök szeptember 2-án este kerestek egy feltételezett biciklitolvajt, amikor a Csapó utcában két férfit igazoltattak - írja a police.hu.

Őket egy korábbi rablás miatt keresték. Az 55 éves férfit és 16 éves fiát elfogták és bevitték a Debreceni Rendőrkapitányságra. A náluk talált biciklit is lefoglalták a járőrök.

A nyomozók

összefüggésbe hozták az apát és fiát egy augusztus 22-én éjjel történt rablással is.

 

A debreceni rendőrök rablás, továbbá lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást egy hajdúsámsoni férfival és fiával szemben. A járőrök 2017. szeptember 2-án 20 óra körül egy kerékpárlopás feltételezett elkövetőit keresték, amikor a Csapó utcában a kapott személyleírásnak megfelelő két férfit igazoltattak. A rendőrök az 55 éves H. Róbertet és 16 éves fiát elfogták, majd előállították a Debreceni Rendőrkapitányságra, valamint a náluk talált kerékpárt lefoglalták. A nyomozók a beszerzett információk alapján a hajdúsámsoni lakosokat összefüggésbe hozták egy 2017. augusztus 22-én éjjel történt rablással kapcsolatosan is. A nyomozás adatai szerint H. Róbert és fia Debrecenben, a Hatvan utcában útját állta a sértettnek, majd felszólították, hogy adja át nekik a hátizsákját. A fiatal nem tett eleget a követelésnek, ezért egyikük megütötte, elvette a táskát, majd elmenekültek.Forrás: Police.hu

 Akkor Debrecenben, a Hatvan utcában útját állták egy fiatalnak, és követelték, hogy adja át nekik a hátizsákját. Mivel ezt nem tette meg, az egyik rabló megütötte, majd erővel elvette a táskát. Ezt követően a támadók elmenekültek a helyszínről.

A Debreceni Rendőrkapitányság nyomozói az 55 éves férfit és a fiút kihallgatásuk után őrizetbe vették, és előterjesztették előzetes letartóztatásukat.