Egy 39 hetes ikerterhes kismama férjével és kislányával együtt az utcára került Budapesten, mert egy csaló átverte őket. Albérletet keresett a család, majd amikor kifizették az albérlet díját, nem tudtak feljutni a lakásba, mert a zárat lecserélték. A férfi ugyanis, aki a tulajdonosnak adta ki magát, valójában egy korábbi albérlő volt, akit azonnali hatállyal kilakoltattak - tudta meg a TV2 Tények.

Felháborító csalásról szerzett tudomást a Tények. Budapesten albérletet keresett egy 39 hetes ikerterhes kismama, aki miután kifizette az albérleti díjat és beköltözött volna, nem tudott bejutni a lakásba. Ugyanis a férfi, aki tulajdonosnak adta ki magát egy korábbi albérlő volt, akit kilakoltattak.

Így a terhesség utolsó heteiben a kismama férjével és kislányával együtt az utcára került.

„Kiderült, hogy nem is ő a tulaj, hanem ő egy olyan albérlő akit 21 éve azonnali hatállyal kiraktak” - mesélte a férj.

A kétségbeesett családnak a ház lakói nyújtottak segítséget, hogy a súlyosan asztmás kisgyerek le tudjon zuhanyozni. és el tudjon indulni hétfőn reggel az iskolába. Továbbá élelmiszereket vittek nekik.

A lakók szerint az ikerterhes kismamát annyira megviselték a történtek, hogy többen attól féltek beindulhat a szülés. A lakás valódi tulajdonosa is nyilatkozott. Elmondta, hogy az egyik közösségi oldalon szembesült azzal, hogy több embernek is kiadták a lakását.

A család a médiának köszönhetően már talált új albérletet, Pilisen. A csalót pedig feljelentették.
Nagyon sok felajánlást kaptunk, amit nagyon szépen köszönünk. Most kaptunk egy családi házat ideiglenesen”

- mondta az édesanya.