Két férfi egy VIII. kerületi ház udvarán rendszeresen árult kábítószert, a társasházba érkezőket pedig videokamerán keresztül figyelték, nehogy rendőrök jöjjenek.

Az 54 és a 47 éves férfi rendszeresen árult kábítószert a VIII. kerületi társasház egy lakásában és annak udvarán.

A vevők és a rendőrök miatt a bejáratnál kamerát szereltek fel, aminek a felvételeit a konyhai TV-n figyelték. 

A két férfi több embernek adott el kábítószert, a kimért drogot tasakokba tették, amit beleraktak egy sporttáskába. A táskát levitték az udvarra, és onnan szolgálták ki a vevőket. A vád szerint volt olyan vevőjük, aki csaknem három hónap alatt kb. 400 alkalommal vásárolt tőlük „kristályként” ismert kábítószert, csomagonként 1000 forintos áron.

A rendőrök 2016. január 8-án behatoltak a lakásba, és még azon a napon elfogták mindkét férfit, és bevitték őket a kapitányságra. Az elfogáskor a lakásban volt az egyik férfi volt élettársa is, aki tudott arról, hogy a lakásban kábítószer-kereskedelem zajlik. A nő látta is a kamerán, amikor jöttek a rendőrök, ezért a pultról gyorsan a melltartójába dugott száz darab üres nejlon tasakot, amibe a kábítószert csomagolták.

A Fővárosi Főügyészség a két férfival szemben jelentős mennyiségű kábítószer-kereskedelem miatt emelt vádat, amiért öt évtől húsz évig terjedő börtönbüntetést is kaphatnak. A nőt a főügyészség bűnpártolással vádolja, amiért akár öt évet is kaphat.