Részeg volt Demcsák Zsuzsa élő adásban?

Vágólapra másolva!
Magyar televíziókban ritkán látható beszélgetés volt az ATV reggeli műsorában. Demcsák Zsuzsa az MSZP uniós képviselőjével beszélgetett, már amennyiben ezt beszélgetésnek lehet nevezni. Szanyi mondta volna a betanult mondatait, de még ő is meglepődött az összefüggéstelen, teljesen illogikus kérdéseken. Sőt, már a bevezető konfot sem tudta Demcsák elmondani.
Vágólapra másolva!

Sejtjük, hogy jön majd az ilyenkor szokásos magyarázkodás, hogy nagyon rosszul volt reggel, vagy előző nap fogorvosnál volt, erős fájdalomcsillapítókat kapott, vagy nyugtatót kapott, mert az unokatestvéréről éppen most tudta meg, hogy veszélyes allergiája van, vagy nagyon fáradt, túlhajtotta magát, ráadásul a gyermekei rossz jegyet kaptak iskolában, és természetesen a gyermekei a legfontosabbak. Satöbbi, satöbbi.

Mindegy. A felvételt látva feltehetően kevés ember (beleértve az addiktológusokat és pszichiátereket) mondaná azt, hogy Demcsák józan volt.

A Pesti Srácok egyébként nagyon tanulságosan elemzi a beszélgetést. Nem is teszünk mást, mint ajánljuk, hogy olvassák el a cikküket, nézzék meg a beszélgetést.