A világ minden Tállya egy havonta jelentkező programsorozat, melynek összeállításában nagy szerepet vállal Borbás Marcsi, aki két alkalommal személyesen is részt vesz az eseményen. Különleges borok és feledhetetlen gasztroélmény Tokaj-hegyalja egyik legszebb településén.

Forrás: Tállyáért Egyesület

Borbás Marcsit megihlette Tállya

A műsorvezetőt a környék egyedülálló miliője és történelmi háttere inspirálta a programok kiötlésére, a rendezvénysorozatnak pedig az Oroszlános Borhotel ad otthont. Marcsit a Borhotel vendégei is megismerhetik és exkluzív keretek között kóstolhatják meg az általa megálmodott ételsort.

Ezeken a hétvégéken izgalmas gasztronómiai alapanyagok, az ország legjobb séfjei, a kiváló borok és ismert művészek gondoskodnak a magas színvonalról. Borvacsorák, főzőkurzusok, boros élmények és kulturális csemegék - minden adott egy tartalmas borvidéki hétvégéhez.

TállyaForrás: Tállyáért Egyesület

Borbás Marcsi különleges vendéget invitált meg hangulatfelelősnek A világ minden Tállya első estjére: Szarvas Józsefet a színpadon, az Üvegtigrisben vagy Jancsó Miklós filmjeiben is nagyon szeretik.

Voltam hentes és mészáros, vagyok színművész és a viszáki Kaszás Attila Pajta Színház és a Tárt kert Galéria tulajdonosa, a kárpát-medencei őshonos gyümölcshagyaték mentésének elkötelezett támogatója. – többek közt erről is mesél majd estjén a művész.

Szarvas József színművész mellett Kozma Szabolcs, a villányi Mandula Étterem séfje invitálja egy borvacsorára a vendégeket. A programok között szerepel többek között pincelátogatás, különleges BBQ vacsoraest, szüreti bemutató, várlátogatás, de erdei lovaskocsikázás is.

A szombat esti borvacsorára külön is van lehetőség részt venni azok számára, akik nem tudnak a teljes hétvégén maradni, de szívesen találkoznának Borbás Marcsival és sztárvendégeivel.

Borbás Marcsi műsorvezető és Márton-Kováts Krisztina, a Tállyáért Egyesület alapítójaForrás: Tállyáért Egyesület

Az első hétvége programja

Szeptember 22. péntek

  • Pincelátogatás, valamint az Oroszlános Hotel bemutatása, aszúkóstoló
  • Tradicionális BBQ vacsoraest tállyai borokkal
  • Szüreti Klubest

Szeptember 23. szombat

  • Interaktív kádárbemutató
  • Borvidéki kerti parti ebéddel egybekötve
  • Hagyományos szüreti bemutató: szőlőpréselés, mustkóstolás
  • Borbás Marcsi programest – vacsora, sztárvendég, zene

Szeptember 24. vasárnap

  • Záró kvízjáték nyereményekkel