Kidobtak egy kutyát a harmadik emeletről

2017.09.26. 12:47

Hatalmas tömeg gyűlt össze megemlékezni egy kutyáról Miskolcon, állatkínzó gazdája dobta ki a harmadik emeletről - tudta meg a Tények. 

Egy férfi a miskolci Avas lakótelep egyik épületének harmadik emeletéről dobta ki kutyáját, az állat azonnal elpusztult. Ezután a férfi a gyanú szerint a a kutya tetemét egy kukába dobta, később a szemétszállítók találták meg. Egy miskolci férfi kezdte el keresni az állatkínzót az interneten, rövid időn belül meg is találta.

Sajnos vagy nem sajnos, ő nincs kint. Tehát most én úgy tudom, hogy rablás miatt előzetesben van, de mindegy, hát gondolom, legalább is bízom benne, hogy bent se jó neki"

- derítették ki róla. 

A Szurkolók az Állatkínzás ellen mozgalom szervezte megemlékezésen legalább 150 ember jelent meg és gyújtott gyertyát az ártatlan állat emlékére. Az állatvédők háziallataikkal együtt vettek részt az eseményen. 

Szerintem ez vérlázító, ami itt történt meg ami az egész országban folyik, mert ez így nem állapot, hogy ennyire semmibe veszik az állatvédelmet"

- mondta az egyik résztvevő. 

A mozgalom tagjai azt szeretnék elérni, hogy az ehhez hasonló brutális állatkínzások Magyarországon végre megszűnjenek és az állatkínzók megkapják érte példás büntetésüket.