Kikötözte, megfojtotta, a holttestét az út mellett hagyta

2017.11.06. 10:51

Az interneten ismerkedett meg a prostituálttal, akivel még aznap este kikötözős szerepjátékot játszott egy férfi. Csakhogy a nő közben meghalt. A férfi a meztelen holttestet az út mellett hagyta.

Két évvel ezelőtt történt, hogy egy férfi elvitte a barátait bevásárolni, majd hazavitte őket. Utána úgy döntött, hogy a rosszlányok.hu-n keres magának egy alkalmi szexpartnert. Megismerkedett egy nővel, aki álnéven hirdette magát az oldalon. Megállapodtak, hogy együtt töltenek egy éjszakát 50 ezer forintért.

Megbeszélték, hogy a férfi a „kikötözős szexuális szerepjátékot” akarja játszani, amikor hazaértek, úgy szexeltek, hogy a nő a hasán feküdt, a két keze össze volt kötve a háta mögött, a férfi pedig mögötte.

szexbilincsForrás: Origo

A férfi megszakította az együttlétet. Az övét kettéhajtotta és a nő nyakába tette, majd fojtogatni kezdte.

Mivel percekig nem hagyta levegőhöz jutni, a nő megfulladt. 

Amikor a férfi rádöbbent, hogy megölte, úgy döntött, eltünteti a gyilkosság nyomait. A nő holttestét a kocsija csomagtartójába tette minden holmijával együtt, majd beszállt az autóba, és elindult. A Monori úton dobálta ki a nő cuccait, a holttestet viszont egészen a vecsési lehajtóig elvitte, itt tette ki. Egy kamionsofőr vett észre a testet, és felhívta a rendőrséget. Közben már a nő édesanyja is jelentette a lánya eltűnését.

A nő halálát egyértelműen fojtogatás okozta. Ráadásul nem ez volt a első ilyen eset, mert korábban is fojtogatott nőket szex közben a férfi. Több gyilkosságról viszont nem tudunk.

Az ügyet a Budapest Környéki Törvényszéken tárgyalják. A férfi holnap áll bíróság elé, hogy meghallgassa az ítéletet.