Molesztálást emlegetett, börtönbe kerülhet

Vágólapra másolva!
Egy 15 éves tatabányai lány el akart kerülni a nevelőszüleitől, ezért zaklatással vádolta meg a nevelőszülők keresztfiát azzal. Miután a rendőrség kihallgatta a lányt, kiderült, hogy hazudott, így most hamis vádért ő kerülhet börtönbe. Az esetről a TV2 Tények című műsora számolt be, megszólaltatva a lány nevelőanyját is. 
Vágólapra másolva!

A Tények adásából kiderül, hogy a 15 éves tatabányai lány nevelőszülei összesen 3 gyereket fogadtak örökbe. Konfliktusuk nélkül, békében éltek, úgy érezték teljes családdá váltak az évek során. Ezért is állnak most teljesen értetlenül a történtek előtt. Géri Attiláné, a lány nevelőanyja a Tényeknek elmondta:

A lány a gyerekjóléti szolgálat egyik munkatársának beszélt az állítólagos molesztálásról. Emiatt nyomozás indult, most viszont a lány ellen emeltek vádat. A történtekről Miskolczi Ivett, az Esztergomi Ügyészség járás vezető ügyésze számolt be:

A Tények riportjából kiderül, hogy az eljárás során több adat cáfolta a lány állítását, aki ezek után beismerte, hogy hazudott.

A célja az volt, hogy elkerüljön a családtól.

Azt gondolta, ha azt állítja, hogy molesztálták, akkor kiemelik onnan. Ennek az okát a szülők nem értik, hiszen minden tőlük telhetőt megadtak a kislánynak.

A hamis vád miatt a fiatalkorú lány akár 3 év börtönt is kaphat.