Három embert is megtámadott egy férfi Pécsen. Végül csak ketten tudták megfékezni a tombolását. Nem sokkal később felgyújtotta a nagyapja házát.

A férfi előbb Pécsen, a Budai Vámnál, a busz-végállomáson minden ok nélkül nekitámadt egy embernek. Többször meg is ütötte. Közben mindketten a földre estek.

Később megérkezett a forgalmi irodából egy férfi, aki támadó mögé lépett, és lehúzta a megtámadt emberről, aki el is szaladt.

Ezután a férfi felvett egy térkövet és rátámadt arra a férfire, aki korábban őt lefogta. Azt kiabálta neki, hogy megdöglesz, kinyírlak".

Csakhogy a másik férfi nem ijedt meg, elgáncsolta, a földre vitte, és próbálta őt ártalmatlanítani. Ez azonban nem sikerült, több ütés is érte a fején.
Ekkor újabb segítség érkezett, egy férfi kivette a dühöngő férfi kezéből a követ, és végül sikerült megfékeznie őt.

Néhány nap múlva azonban újabb ámokfutásba kezdett. Nagyapja háza előtt kezdett el kiabálni, ami után az idős férfi nem engedte be, ezért benzint locsolt a házra és felgyújtotta.

A háznak – amelyben nagyapja mellett az anyja is lakott - a gázvezetéke, és a szigetelésének egy része elégett. A kár több, mint hatszázezer forint volt.

A férfit ma kilenc hónapra ítélték. Az ítélet nem jogerős.