Soros György frontális támadást indított Magyarország ellen

Brussels Belgium ECONOMY economics FORUM DEBATE SPEECH EVENT Brussels economic forum EUROPE EUROPEAN EUROPEAN UNION European Union Flag George Soros Open Society Foundations Soros Fund Management LLC business magnate philanthropist author Hungary ????t? S
Soros György
Vágólapra másolva!
Budai Gyula fideszes parlamenti képviselő kedden a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Tiszaföldváron azt mondta, hogy Soros György "frontális támadást" indított Magyarország ellen, hétfőn nagyon kemény kritikát fogalmazott meg a kormánnyal, illetve a nemzeti konzultációval kapcsolatban.
Vágólapra másolva!

A nemzeti konzultáció és a Soros-terv elleni védekezés fontossága című sajtótájékoztatón Budai Gyula azt mondta, az Európai Parlament a múlt héten megszavazta a belügyi, állampolgári jogi és igazságügyi bizottsága (LIBE) jelentését, amely egyértelműen

az illegális bevándorlók felső korlát nélküli szétosztását jelenti.

Szerinte szomorú, hogy ebben a szavazásban több magyar ellenzéki európai parlamenti képviselő is igennel voksolt, például Molnár Csaba, Niedermüller Péter, Jávor Benedek és Szanyi Tibor is.

– mondta a parlamenti képviselő, aki szerint Magyarországon a Soros által támogatott civil szervezeteken kívül a Momentum is beszállt a milliárdos tervének megvalósításába, és aláírásgyűjtésbe is kezdett.

Soros György Forrás: AFP/SOOC/Alexandros Michailidis

- mondta. Budai Gyula azt is mondta, hogy megkezdődött a Soros-terv megvalósítása, amely szerint

évi egymillió illegális bevándorlót kell betelepíteni és szétosztani az Európai Unió tagállamai között mindenféle korlát nélkül.

Mint fogalmazott, a magyar kormány nem akar "bevándorlóországot", ahogyan a szlovákok, csehek és lengyelek sem, Soros szerint pedig a terve útjába álló kormányokat le kell váltani.

– mondta Budai Gyula, aki szerint mindent megtesznek, hogy az illegális bevándorlók felső korlát nélküli szétosztását megakadályozzák, és Magyarországra egyetlen illegális bevándorló se érkezzen.